Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
2.97
3 stars: Normal
39 pareri
Produse (983)

Presa manuala de citrice si rodii 985000

0 stars: 0.00 din 0 pareri

50 €
Brand
985000
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Presa manuala de citrice si rodii. Sunt niste aparate deosebit de practice, rapide si usor de folosit chiar si de catre copii.

Fiind lipsite de motor, sunt si silentioase. Energia necesara stoarcerii prin presare a sucului se obtine prin apasarea unei manete, iar mecanismul amplifica prin efect de parghie aceasta forta si apasa asupra fructului cu o putere de peste 350 kg.

Se realizeaza astfel o stoarcere completa, rapida si perfect silentioasa a citricelor si chiar si a unor fructe mai dificil de stors, cum ar fi rodia.
Corpul aparatelor este din fonta, emailat si rezistent la rugina si la sucul de fructe, iar conul si sita sunt din inox cu aspect elegant, foarte simplu de utilizat si de intretinut, dimensiuni: 185x275x395mm, greutate aprox. 6 kg

Dupa ce va obisnuiti cu el, nu va dura mai mult de 1-2 secunde stoarcerea unei jumatati de portocala sau rodie, performanta imposibil de atins de catre alte aparate.

De ce presa noastra de citrice si nu a altora: Baza de sprijin grea si de dimensiuni mari pentru stabilitate, parghia generoasa, silentios, usor de manevrat, intretinut si curatat, eficienta de stoarcere maxima, destinat uzului profesional ( intens) dar poate fi utilizat si in scop casnic si pretul foarte bun sunt cateva din atuurile presei noastre de citrice.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura